michalolsze Napisano Maj 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2008 Kiedy można się spodziewać oficjalnych sterowników do Ati pod Fedorę 9? W moim notebooku jest dedykowana karta ATI HD 2400. Poradźcie jak do czasu wydania sterowników pod Fedorkę mogę mieć wsparcie 3D, OpenGl itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3rrorM4sta Napisano Maj 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2008 ehh mi to samo by się przydało zainstalowałem a tu nic prubowałem tych ze strony ati nic w systemie są stery radeon patrzałem w xorgu że są stery radeona ale nie na moją karte ;/ poszukaj może akurat tobie uda się odpalić na tych sterach radeon zobacz /etc/X11/xorg.conf Sory że wtrącam się w temat ale powiecie i mi jak mieć 3D i open GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2008 Jak wyjdą to będą. Szukanie nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi