douglasmclloyd Napisano Maj 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2008 Dźwięki testowe chodzą, a jak przyjdzie co do czego, to dźwięku brak. Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2008 Szklana kula też na testach chodziła, ale teraz się jakoś zepsuła... → http://newbie.linux.pl/?id=article&kat...=1&show=406 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Maj 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2008 Można się tylko domyślać że problemy z PulseAudio Aż się zdziwiłem że działało mi to w F9, ponieważ z XFce i F8 nie chciało współpracować. Ale jak widać za bardzo się cieszyłem, no i mam za swoje i dzisiaj przestało działać. Nie wiem czy przypadkiem nie ma to coś wspólnego z dzisiejszym update który dziś zrobiłem. No ale nie mam czasu się z tym bawić, więc usunąłem pulseaudio i działa mi. Usunąłem pakiety: alsa-plugins-pulseaudio xine-lib-pulseaudio pulseaudio-module-x11 pulseaudio pavucontrol pulseaudio-libs-glib2 pulseaudio-module-gconf gstreamer-plugins-pulse pulseaudio-esound-compat Nie można całkiem usunąć z systemu tego ustrojstwa, ponieważ mi chciał usuwać o wiele więcej rzeczy, ale najważniejsze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi