douglasmclloyd Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Laptop IBM T22, system zamarza nie wiadomo dlaczego, przy 6 zgłaszałem problem do bugzilli, później dałem sobie siana ale problem pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Laptop IBM T22, system zamarza nie wiadomo dlaczego, przy 6 zgłaszałem problem do bugzilli, później dałem sobie siana ale problem pozostał. To spróbuj z innym Linuksem. Ja przesiadłem się z Fedory( bo miałem częste zwiechy systemu ) na openSUSE 10.3 i teraz mam spokój. A twój sprzęt powinien działać pod openSUSE tylko wewnętrzny modem nie ruszy poczytaj o tym tutaj: http://en.opensuse.org/HCL/Laptops/IBM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Bez logów i informacji nic nie wyczarujemy tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Zanieś do serwisu ;] Miałem takie zamarzanie kazdego systemu kiedyś na komputerze stacjonarnym. Okazało się że styki na procesorze były pogięte i w ogóle był problem z komunikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2008 Bez logów i informacji nic nie wyczarujemy tutaj... W tym problem, jest zwiecha i w logach nie ma nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2008 Zanieś do serwisu ;] Miałem takie zamarzanie kazdego systemu kiedyś na komputerze stacjonarnym. Okazało się że styki na procesorze były pogięte i w ogóle był problem z komunikacją. Już lepiej kupić nowy:) W 9 zwykle problem pojawia się, gdy zostawiam laptopa na dłuższy czas. Po powrocie czarny ekran i tyle. W siódemce i ósemce było to samo i dodatkowo częste zamarzanie przy używaniu firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2008 To spróbuj z innym Linuksem. Ja przesiadłem się z Fedory( bo miałem częste zwiechy systemu ) na openSUSE 10.3 i teraz mam spokój. A twój sprzęt powinien działać pod openSUSE tylko wewnętrzny modem nie ruszy poczytaj o tym tutaj: http://en.opensuse.org/HCL/Laptops/IBM Dzięki, rzuciłem okiem, może bym spróbował ale wireless nie robi. Ogólnie lubie ten system mam go na trzech komputerach stacjonarnych, tylko na laptopie mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Czerwiec 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2008 Odpukać w niemalowane. Po ostatnim update kernela do 2.6.25.6-55 i Xów system od trzech dni się nie zawiesił. Biorę to za dobrą monetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi