Pablo133 Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam wszystkich czlonkow forum. Mam pewien problem stronie mojego klanu, ktory zalozyem na yoyo.pl chce podzielic sie administratorem z kumplem, ale nie weim jak. nie moge nic na ten temat znalezc, moze ktos mi wytlumaczyc jak to sie robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 chce podzielic sie administratorem z kumplem, ale nie weim jak.Może po prostu trzeba u podać konto i hasło? A przy okazji wyjaśnij mi jaki to ma związek z Fedorą? Albo z działem "Informacje"? Wątek przenoszę do Hyde Park, chociaż tak naprawdę to powinienem skasować. [EDIT]A jak juz bardzo chcesz dostać odpowiedź na tym forum, to przede wszystkim napisz o co Ci chodzi. Znając serwer yoyo.pl domyślam się tylko, ze problem dotyczy jakiegoś preinstalowanego softu. Nie wiem nawet czy chodzi o jakiś CMS czy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuLLbA Napisano Czerwiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2008 Zapewne chodzi o forum dyskusyjne pracujące pod PunBB lub phpBB by Przemo (modyfikacja). wystarczy w panelu administracyjnym dodać uprawnienia junior admina użytkownikowi, który ma pomóc w zarządzaniu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azyl40 Napisano Czerwiec 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2008 Jeśli chodzi o forum dyskusyjne PHPBB lub modyfikacje by przemo itp. w Panelu Admna ustawiasz 2 Admina i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi