Imdil Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 Witam serdecznie Pytanie do beta testerów kde 4.1. Czy mimo wersji beta nadaje się to już do zainstalowania i w miarę normalnej pracy, a lepiej jeszcze poczekać 2 miesiące na oficjalną, stabilną wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 Raczej odradzam instalowanie bety. Na co dzień nie korzystam, ale kilka razy odpaliłem 4.1 i parę razy się wyłożyła plasma. Dlatego osobiście radziłbym zaczekać z tym jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 Ja aktualnie używam KDE4 z svn i działa u mnie wyśmienicie. No może poza tą plasmą, ale ona wywala się jeśli w niej dużo grzebiesz. Ogólnie wszystko u mnie działa stabilnie. Tray coś niedopracowany jest i mam czarne tło za ikonkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 Witam, Miałem przez kilka dni zainstalowaną betę. Podobnie jak u kolegi powyżej plasma mi sie wykładała przy różnych okazjach więc wróciłem do 4.0.4. Wygląda obiecująco ale moim zdaniem lepiej poczekać trochę. Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi