haarlem Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 wiara czyni cuda polacy trzymajmy kciuki a ci co nie wierza niech spadaja do sasiadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 ja nie wierzę no i co z tego? w ogóle mnie piłka nożna nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 a ci co nie wierza niech spadaja do sasiadow A dlaczego, choć mnie to nie interesuje, to dlaczego mam życzyć komuś źle? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 w ogóle mnie piłka nożna nie interesuje Mnie też, ale dzisiejszego meczu sobie nie odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 Piłka nozna to sport, nie lubię jak ktoś negatywne emocje wprowadza. Trzymajmy kciuki Chociaż nie lubię jak człowiek podchodzi do tego w taki sposób: "nie bedę oglądal bo i tak przegramy", nie raz w historii robiliśmy psikusa niedowiarkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 nie raz w historii robiliśmy psikusa niedowiarkomI nie raz pokładaliśmy nadzieję, że trener wygra mecz za drużynę Ja podejście mam mniej więcej takie jak lszk - nie interesuję się, ale dzisiejszy mecz obejrzę. BTW nie wiem czy już widzieliście co "numerolodzy" wykombinowali: dzisiejsza data 08.06.2008 0+8+0+6=14, 2+0+0+8=10. 14 i 10 zestawione razem dają 1410 Miejmy nadzieję, że i dzisiaj nasi zrobią Grunwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 nie raz w historii robiliśmy psikusa niedowiarkom Nie tym razem i nie niemcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi