Rysio Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 W Open Arena nagle zniknęły mi serwery. Nie wiem jak można je sobie po prostu dopisać tak aby zostały zapamiętane. Mam FC 7 ale wszystko działa jak należy więc na razie nie śpieszę się do ósemki czy już dziewiątki. Po prostu po dłuższej przerwie miałem ochotę przypomnieć sobie jak to się walczy w Open Arenie ale ku mojemu zdziwieniu wszystkie serwery się "straciły".Nie wiem w którym katalogu tego szukać 1on1 baseoa cpma excessiveplus NIQ3 servercache.dat airways corkscrew defrag generations osp sluc b5cpma CorkScrew eliminationB13 InstaUnlagged qkey po dopisaniu ręcznie np.212.187.209.70:27960 gra ożywa ale akurat ten serwer z mojej pozycji ma tkie czasy ping że głowa boli. Po ponownym uruchomieniu gry oczywiście tego serwera już znowu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 Bardzo możliwe że to przez nową wersję OpenAreny na którą przeszły serery. Polecałbym jednak aktualizację systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi