garet Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Witam Po zainstalowaniu fedora9 śmigała bez problemu , az nagle dzis włączam ja, i gdy pokazuje sie tabelka wyboru użytkownika ekran robi sie czarny i nagle znow to samo, poprzednio dzialalo wszystko , wylaczyla sie normalnie a teraz takie coś. Czy wiadomo moze komuś co to moze być ? Fedora 9 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Robiłeś ostatnio update kernela ? U mnie na najnowszym jajku X się wykrzaczają i nie idzie się zalogować (kde), być może ma to jakiś związek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garet Napisano Czerwiec 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Mam gnome i robilem update kernela zaraz po instalacji jakis miesiac temu i dzialalo normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi