Gomusan Napisano Czerwiec 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2008 Witam. Mam pewne problemy z zainstalowaniem tego systemu na moim ps3. podazam za instrukcjami do instalacji i kiedy robie reset ps3 to wlacza sie okno (_linuxa_ → Linuksa) ORT i na ekranie widnieje mi taki napis... w sumie one plyna non stop tak to wyglada drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -72 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -72 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -72 received drivers/usb/input/hid-core.c: input irq status -32 received Prosze o pomoc, nie mam zielonego pojecia o co moze chodzic :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2008 Czemu instalujesz FC5 jak jest już F9 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi