Darknek Napisano Czerwiec 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2008 Witam Mam na lapku asus'a z F9 i GeForce Go 6100 Ostatnio zauwazylem ze temp. karty to 75-78C tylko gdy system jest wlaczony. Gnome, ze mnienionymi schematami, ale bez bajerow, ktore moglyby ciagnac z kart cos. Wydaje mi sie ze to stanowczo za duzo. Jak to zmniejszyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Czerwiec 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2008 Odpal listę procesów i zobacz czy jakiś proces pożera dużo mocy. Ja miałem taka karte w lapku, tzn. prawie taka Go 6150 i o ile dobrze pamiętam to się grzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Czerwiec 24, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2008 No wlasnie to mnie martwi, bo juz po necie poszperalem i niestety sporo ludzi ma poblem z ta wersja 61** nvidii. Tak jakby ten typ tak mial. Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi