grzegorz2107 Napisano Grudzień 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2009 Dzięki za pomoc. Wszystko jest już po polsku. Mój błąd. W trzecim poście jest właśnie napisane żeby zainstalować polską paczkę i słowo daję żę to wpisywałem, bo czytałem cały temat zanim coś napisałem, ale najwyrażniej coś musiałem źle wpisać. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pag-r Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Witam. Jestem świeżym użytkownikiem Fedory 12 i zaskoczyło mnie to, że nie mam języka polskiego. Znaczy w trakcie instalacji miałem polski, po czym raz zmieniłem go na angielski już w zainstalowanym systemie i od tego momentu nie mogę wrócić z powrotem na język polski. W /etc/sysconfig/i18n mam tak jak podane w przykładzie w system-config-language zaznaczony polski,a wciąż każdy app ma język angielski domyśnie. Przy wyborze usera nie mam w ogóle możliwości zmiany języka. Niby jestem przyzwyczajony do angielskiego, ale kiedy gimp/oo.org ma angielski jakoś mniej wygodnie mi się pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Przy wyborze usera nie mam w ogóle możliwości zmiany języka. Gdy zaznaczysz usera i masz już podać jego hasło wtedy na dole powinno Ci się pojawić wybór języka obrazek i bliżej. Przed zaznaczeniem usera nie pojawia się taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pag-r Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 rzeczywiście nie zauważyłem wcześniej, że dopiero po wybraniu użytkownika pojawia się ten pasek:). Dziękuję za szybką pomoc i odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 W GDM działa robienie screenshotów. PrtSc i efekty w /var/run/gdm/greeter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 PrtSc i efekty w /var/run/gdm/greeter. A ja szukałem gdzieś w /root/* Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi