Mati666 Napisano Lipiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2008 Proszę o pomoc bo nie mogę sobie poradzić z tym problemem. :lammer: Zawsze wszystko śmigało ale po wymianie płyty głównej nie ma dźwięku w przeglądarkach internetowych. Czytałem już kilka tematów o tym ale nic z tego nie rozumiem. Gdyby ktoś mi to mógł wytłumaczyć krok po kroku byłbym bardzo wdzięczny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Lipiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2008 libflashsupport masz zainstalowane? yum install libflashsupport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati666 Napisano Lipiec 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2008 A skąd mam to ściągnąć ?? I co to jest ?? Prosze o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Lipiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2008 a nie łaska doczytać dokładnie co Ci napisał daf ?! :| Poza tym google Ci przestały działać jeśli już czytać nie potrafisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Lipiec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2008 A skąd mam to ściągnąć ?? I co to jest ?? Prosze o link Mati666 - czy my na pewno mowimy o Fedorze (Linux)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2008 @Daf: skończmy już te jaja Jak ma Windowsa to jego problem już będzie. Trzeba czytać regulamin i chociażby nazwę forum. Niech zadzwoni do MS jeśli kupił, jeśli dostał z kompem to nie zadzwoni. Jego problem. Co do dźwięku. Daf powiedział. Zainstalować libflashsupport. Chociaż ciekawe, bo jak pamiętam, to ona (ta paczka) się teraz chyba w zależnościach instaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi