daf Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 witam wszystkich, zachwycony wciaz dotychczas najlepsza wg mnie F9 zaczynam spogladac na F10, ale cos wydaje mi sie ze proces akceptacji nowych cech idzie im dosc wolno. wkrotce alfa. mam nadzieje, ze nowe F10 nie bedzie mialo 3-4 nowych cech. jakby ktos chcial spojrzec, to tu jest lista. czy ktos bardziej doswiadczony moglby mnie uspokoic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Za wcześnie na pesymizowanie, schody i tak zaczną się od Aplhy Poza tym haskell po prostu nie był aktualizowany długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 Zobaczymy jak wyjdzie alpha, a potem beta. Teraz (_niema_ → nie ma) ORT co spekulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 Już są propozycje na Theme przewodni F10. Z propozycji najciekawiej, przynajmniej moim zdaniem, zapowiada się Gears. Jednak co do tapety to najlepiej prezentuje się INVINXBLE, moje klimaty. Link do listy z koncepcjami: http://fedoraproject.org/wiki/Artwork/F10Themes PS: Ktoś testował już v. alpha? Chciałem ściagnąć Live CD ale był tylko z KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 Jest kilka ciekawych propozycji, ale INVINXBLE to dzieło sztuki Trzymam kciuki za implementację, najlepiej jeśli cały panel graficzny zostanie oparty o ten motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi