borzole Napisano Lipiec 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2008 Odkąd mam Firefox 3 wkurza mnie okienko dodawania linków (to co wyskakuje pod Ctrl+D). Jest małe, ciasne, nie pozwala na zmianę rozmiaru i startuje ze zwiniętym drzewem katalogów, czyli dokładnie odwrotnie do tego co mam w Firefox 2 na windows. Jak to odczarować? W about:config nie widzę takiej opcji a w userChrome.css przerobiłem już wszystko tylko nie to co chciałem, utknąłem gdzieś w okolicach #editBookmarkPanel { padding: 4px !important; width: 400px !important; height: 400px !important; color: blue !important; } #editBookmarkPanelStarIcon { list-style-image: url("file:///usr/share/icons/Fedora/48x48/places/start-here.png")!important; width: 80px !important; height: 80px !important; } #editBookmarkPanelTitle { font-size: 130% !important; color: blue !important; } #editBookmarkPanelContent { visibility: visible !important; color: blue !important; } /* #editBMPanel_folderTree { visibility: visible !important; color: red !important; }*/ /* #editBMPanel_foldersExpander { visibility: visible !important; color: red !important; }*/ próbuje to znaleźć przy pomocy DOM Inspector oraz InspectorWidget. Może znacie jakieś leprze narzędzia albo rozwiązanie tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi