Muniek1 Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Witam, Zamówiłem sobie pendrivea Patriota 8 GB. Chciałem zainstalować na nim fedorę 9. Znalazłem takie oto narzędzie: https://fedorahosted.org/liveusb-creator Nim chyba będzie najprościej. I teraz pytanie jeżeli zainstaluję już fedorę to reszta pamięci będzie normalnie dostępna po podłączeniu go na windows? Czy funkcja "Persistent storage creation" w tymże programie "dodaje" przestrzeń dla fedory na konfiguracje itp? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Tak mysle, ze jesli bedziesz mial mozliwosc zrobic cos ala partycje na tym Pendrive a ufam, ze bedziesz mogl, to jest to mozliwe, np 4 GB dla Linux a pozostale 4 GB na FAT i dla Windy PS Przepraszam, ze bez PL znaczkow ale OperaDS ich nie posiada " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Lipiec 24, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Dziękuję, myślę że ten program mi automatycznie zrobi "ala partycję". Napisze jak tylko go dostanę i zainstaluję. Trochę się boję Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Trochę się boję Nie ma co się bać. Najwyżej sformatujesz pod Windows i będzie jak z fabryki nie sądzę, żeby instalacja - nawet nieudana - linuksa na pendrivie mogła mu jakoś zaszkodzić w sensie fizycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi