danziger Napisano Lipiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2008 Nie łapię, raz się instaluje raz nie. Teraz system twierdzi że wszystko ok, ale dalej firefox nie wyświetla flash. [root@localhost ~]# yum install flash-plugin Wczytane wtyczki: refresh-packagekit Ustawianie procesu instalacji Analizowanie argumentów instalacji pakietów Pakiet flash-plugin-9.0.124.0-release.i386 jest już zainstalowany w najnowszej wersji Nie ma niczego do zrobienia Jak próbowałem yum ze strony adobe instalować to też twierdzi że ok, ale nic z tego. Może trzeba wskazać firefoxowi gdize jest flash? Ja mam Fedora 9 64 bit a plugin jest jak widzę flash-plugin-9.0.124.0-release.i386 ale też nie mam pojęcia (jeśli to oczywiście jest problem) jak wyszukać dla 64 bitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Lipiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2008 Przeczytaj TO, a dokładniej podrozdział "Installation on Fedora 64-bit" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danziger Napisano Lipiec 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2008 Przeczytaj TO, a dokładniej podrozdział "Installation on Fedora 64-bit" dzięki, pomogło :-) Trzeba tylko było jeszcze restart zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Lipiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2008 Można spróbować, ale nie jestem pewien, czy to pomoże... Możesz jeszcze spróbować tego co jest opisane tutaj: Howto Flash 9 For Firefox X86_64. EDIT: Odpowiadałem jak post wyżej był w innej formie, a nie mam możliwości usunięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danziger Napisano Lipiec 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2008 EDIT: Odpowiadałem jak post wyżej był w innej formie, a nie mam możliwości usunięcia... bo właśnie go zmieniałem, ale Twoja rada pomogła więc jeszcze raz dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi