kacperix Napisano Lipiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 Witam. Zainstalowałem sobie dodatek ColorZilla do Firefox'a jednak gdy próbuje użyć kroplomierza dostaję taki komunikat: Problem instalacyjny lub twój system operacyjny nie wspiera trybu kroplomierza. Przejdź na stronę domową ColorZilli, aby sprawdzić czy istnieje wersja dla twojego systemu operacyjnego. Wskaźnik koloru i inne opcje będą nadal działać. Dodatek pobrałem, ze strony: http://www.iosart.com/firefox/colorzilla/ Szukałem możliwych rozwiązań do tego problemu. Trafiłem na takie aby zainstalować libstdc++5, xulrunner-devel i gcc4 albo usuąć określony plik z dodatku, jednak nic nie poskutkowało. Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem i czy komuś udalo się rozwiaząć? Posiadam Fedore 9 64-bit, Firefox 3. Dodatek ColorZilla w wersji 2 P.S. Na tej stronie w komentarzach są ewentualne rozwiązania problemu ale jak już pisałem nie pomagają http://www.iosart.com/blog/2008/01/07/colorzilla-v2-is-here/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 to ja mam rozwiązanie na zakręcie trochę: to samo narzędzie uzyskasz w gedit, geany (wbudowaney plugin) i innych edytorach też, gdzieś widziałem nawet "wolno stojącą" paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperix Napisano Lipiec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 to ja mam rozwiązanie na zakręcie trochę: to samo narzędzie uzyskasz w gedit, geany (wbudowaney plugin) i innych edytorach też, gdzieś widziałem nawet "wolno stojącą" paczkę Ale czy to będzie działać w Firefox-ie(pobierać wskazane kolory ze stron) - jeśli jest w gedit bądź geany? Bo chodzi mi głównie o pobieranie kolorów ze stron www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi