x0x00 Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Pierwsze wrazenie - naprawdę dużo szybszy od FC2 - na tym samym kompie smiga nie samowicie Athlon 2000 XP 512 MB RAm WD 80 GB JB stabilność również bardzo duża - widać że sie postarali powinni teraz wypuscic wersję official to najlepsz pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Ale co konkretnie działa szybciej i w porównaniu do czego? Szybciej sie startuje system? KDE lub Gnome szybciej dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 cd-rom szybciej czyta ;] ;] ;] ;] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 ej co sie smiejecie x0x00 podaj wiecej szczegolow o fc3 bo mnie to za***iscie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Ja sie zainteresowałem, tylko jestem ciekawy co konkretnie przyspieszylo i w porownaniu do czego, bo komponentow FC3 (gnome2.8, kde3.3.1) uzywam ze swoim fc2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 jedną z rzeczy jest to że przebudowali skrypty startowe podobno .... coś takie mi sie obiło o uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x0x00 Napisano Październik 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Kde działą szybciej - dostep do folderóe i plików otoczenie sieciowe wreszccie widziane bez dziwnego spowolnienia w monecie odxwiezania drzewa . Gnome 2.8 Poprawnie widzi udziałay z samby 2.8 itp itd szybciej startuje i działa bez problemu na serverach HP E 60 ( kernel 2.8 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 powinni teraz wypuscic wersję official to najlepsz pora Nie bardzo - rawhide ma wersje rc samby i cupsa oraz czcionki z bety xorg, więc nie wiem jak miałby dzisiaj zacząć się "absolute devel freeze", jak pisze w schedule. A i fajnie byłoby mieć jajko 2.6.9 UPDATE: 2.6.9 już jest w rawhide, czcionki z X6.8.1 też, pozostał tylko problem z CUPS i Sambą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi