gawron Napisano Sierpień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2008 Witam, nie wiem co mnie naszło, ale przy instalacji F9 wybrałem tylko język Polski. Jak doinstalować angielski? Niestety nie wszystkie programy konfiguracyjne dobrze działają z LANG=pl_PL, ale nie mogę uruchomić niczego z LANG=en_EN lub LANG=en_US bo tych języków nie mam zainstalowanych. Znalazłem jak doinstalować inne ale nie angielski Będę wdzięczny za sugestie Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2008 Może spróbuj LANG=C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Sierpień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2008 Mi to sie wydaje tak poprzez narzedzie do instalacji programów "pirut" wybierz w działe "wsparcie języków " angielski i wtedy doinstaluje sie to co potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi