FCDamian Napisano Sierpień 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2008 Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam taki problem, mianowicie nagrywam 2 filmy na płytę CDr w formacie avi. Jeden ściągany z neta a drógi to moja kompilacja robiona w nero vision i kompresowana z MPEG do avi w programie AutoGordianKnot.2.45.Gdy odtważam z nagranej płyty moją kompilacje zacina się podczas odtwarzana w Winampie i jak odtwarzam go w DVD stacjonarnym jest to samo, ale gdy odtwarzam w windows media player lub Power DVD to śmiga normalnie cały czas z tej samej płyty . a tamten drugi film zawsze chodzi dobrze mimo że mam go na tej samej płycie. co jest źle? jeśli ktoś może mi pomóc to był bym wdzięczny. z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2008 Problem nie dotyczy linuksa. Przenoszę do "OFFTOPIC" → "No name" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2008 Filmy się w mplayerze ogląda (a nie Winampie), wtedy nie ścina... Na jakimkolwiek systemie byś był. BTW. Popraw ortografię. Pozatym, napisz to trochę jaśniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi