Gość _PaT Napisano Sierpień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2008 (edytowane) W związku z przeniesieniem portalu na nową maszynę, nastąpi przerwa techniczna. Planowana jest na dni 1 i 2 września. Przerwa dotyczy portalu fedora.pl i wszystkich stron w subdomenach (oczywiście forum także). Za wszelkie niedogodności w imieniu opiekunów portalu odgórnie przepraszam. [edit] Migracja została zakończona (gdzieniegdzie propagacja nowych stref może jeszcze trwać). Mam nadzieję, że posiadanie oddzielnej maszyny specjalnie na portal fedora.pl przyczyni się do znacznego ułatwienia zarządzaniem, szybszej pracy, a także rychłego rozwoju (: W razie problemów proszę pisać. Edytowane Wrzesień 2, 2008 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2008 Przeniesienie takiego serwisu z 2-dniowym downtime-em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Sierpień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2008 Jest kilka utrudnień związanych z niekompatybilnością. Samo przeniesienie zapewne będzie trwać krótko, ale problemem jest zmiana adresu IP. Dwa dni dają pewność, że nowe strefy się rozpropagują. Zwykłem zawsze podawać najbardziej pesymistyczny okres. Jeśli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie udzielę odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tbed Napisano Wrzesień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2008 Nie wiem jak Wy, ale ja odnoszę wrażenie, że teraz śmiga jak nigdy (dla mnie "nigdy" ;P). Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi