milosz_bozenski Napisano Sierpień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2008 witam, mam parę plików, które wymagają kodeka QPEL. niestety mój stacjonarny odtwarzacz nie radzi sobie z tym kodekiem. Chciałbym zdekopmpresować (?) je np do DIVX 4. W jaki sposób mógłbym to ogarnąć? Najproststrzym rozwiązaniem jest nagranie każdego filmu na DVD ale mimo wszystko wolałbym je przerobić do DIVx-a. Ma ktoś jakis pomysł? Z góry dzięki za wszelkie sugestie !! pozdrawiam, Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Sierpień 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2008 Jest taki program "kino" do wideo, ale nie jestem pewien czy to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Sierpień 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2008 A może spróbuj mencodera, a jeżeli chcesz coś z nakładką graficzną to Avidemux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2008 ffmpeg jest najlepszy, obsługuje ponad 200 formatów, więc na pewno sobie poradzi z tymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2008 mencoder nie jest gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Październik 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2008 Możesz jeszcze użyć avidemux, też fajnie "przerabia" fillmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi