RyyS Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 stawiam moje pierwsze kroki w c (z przymusu na razie ansi c) i potrzebowalbym jakies srodowisko do tego, bo troszke nie chce mi sie tylko z gcc korzystac bylbym wdzieczny jakby ktos z was moglby mi cos polecic (najlepiej z linkiem do sciagniecia)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Anjuta, Glade - pod GTK qtDesiger, KDevelop, KommanderEditor - KDE jest jeszcze Eclipse ale nie widziełem. Najlepiej popatrz sobie http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=112 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 ja używam zwykłego vim'a prosty, szybki, (wykrywa brakujące nawiasy, koloruje składnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 A ja używam gedit A i jest jeszcze NetBeans dla Javy, ale pewnie można używać go i do C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 No niby tak, ale potrzebowalbym jakies srodowisko Nie jestem pewien czy gedit można nazwać "środowiskiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 No niby tak, ale potrzebowalbym jakies srodowisko Nie jestem pewien czy gedit można nazwać "środowiskiem" O gedit napisałem tak na marginesie, w poście chciałem głównie o NetBeans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi