Elthar Napisano Wrzesień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam poszukuje kamerki internetowej, która bez problemów zadziała pod fedora. Jeśli to możliwe to prosiłbym od razu o krótki opis instalacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Wrzesień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2008 Wiekszość kamer znanych firm będzie chodzić. NIe kupuj nonamów same problemy potem są. Tutaj masz link co i jak http://www.linux.rk.edu.pl/w/p/kamery-inte...e-pod-linuksem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elthar Napisano Wrzesień 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2008 Właśnie mam takiego no nama Dlatego po kilku godzinach poszukiwań kompilacji sterownika, który znalazłem w grupie dyskusyjnej i tytanicznych wysiłkach postanowiłem sprawić sobie jakąś porządną kamerke. Dzieki za stronke i porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi