Gryhild Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Witam!! Mam może nie tyle problem, ale jestem co najmniej zdziwiony!! Włączam dzisiaj kompa no i uruchamia się grub!! Niby nic dziwnegi, ale ... Patrze a tam napisy: Fedora Core (2.6.8-1.521) Fedora Core (2.6.5-1.358) Other Wszystko wygląda normalnie, no ale wcześniej były tylko dwa ostatnie wpisy!! Nie mam pojęcia skąd się wzieło nowe jajko!! Jakim cudem. przecież nic nie instalowałem i nie edytowałem grub.conf ?? Może fedorka sama się aktualizuje, lae jak jak działam na użytkowniku?? Może wie ktoś co się stało!! Rodzinka raczej nie bo nie znają chaseł no i mieli by raczej problem ze zrobieniem czegoś takiego!!?? O co chodzi!!!! ALE WAŁ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 żaden wał , tak jak napisałeś fedora sama się aktualizuje , a co yum night install czy coś takiego zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Też mam różne wały jak po BEZALKOHOLOWYM PIWIE do kompa siadam.! POZDRAWIAM :lammer: PS. Lepiej sie zastanow co robileś, (krasnoludki odpadają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2004 żaden wał , tak jak napisałeś fedora sama się aktualizuje , a co yum night install czy coś takiego zobacz Sama? Napisz coś o tym więcej, albo chciaż daj jakiegoś linka do opisu tej fukcji Fajna sprawa, że też o tym nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi