Grzesiu Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 Przy próbie instalacji jakiegokolwiek programu wyświetla mi taki komunikat: failed to get a TID: Incorrect path with ';' returned!. Wie ktoś może czym jest on spowodowany? Kożystam z fedory 9. W ósemce nie miałem takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 Przy próbie instalacji jakiegokolwiek programu (...)A ze dwa słowa na temat czym instalujesz? Jeśli jakieś graficzne cuda czy coś w tym rodzaju, to może wyłacz to wszystko i odpal yum z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu Napisano Październik 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 Ja dopiero co zacząłem pracę z linuksem. Wcześniej bawiłem się fedorą ósemką, ale to była tylko godzina i nic więcej, dlatego narazie nie korzystam z narzędzi konsolowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 na razie nie korzystam z narzędzi konsolowych.To zacznij Bo nawet jak już nauczysz się korzystać z Googli przed zadaniem pytania na forum to niewiele Ci to da bez skorzystania z konsoli → http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi