kr3ator Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 Używam Fedory 9 & KDE 4.1. Oczywiście graficzny interfejs KDM nie działa poprawnie, więc ręcznie ustawiam ścieżkę do ściągniętego tematu (http://www.kde-look.org/content/show.php/d...m?content=53564) w kmdrc. W /etc/sysconfig/desktop dodałem odpowiednie wpisy aby KDM był domyslnym menadżerem. Problem polega na tym, że ten temat nie działa. Pojawia sie natomiast komunikat "Nie można zanalizować składni pliku /ścieżka/do/mojego/tematu" Temat domyslny FedoraWaves oczywiście działa ;] Czy ktoś może pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2008 Zależy jakich tematów KDE używasz, z tego co wiem to sporo tematów z KDE3 nie działa z tego względu że pozmieniała się składnia plików konfiguracyjnych nieco. Aczkolwiek jakiś czas temu udało mi się kilka starych tematów KDM zmusić do współpracy, lecz teraz ich już nie używałem od jakiegoś czasu. Spróbuję w wolnej chwili zerknąć jak z tym jest. edit: Spróbuj z jakimś themem pod kde 4, np http://www.kde-look.org/content/show.php/l...9?content=90432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr3ator Napisano Październik 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 Dzięki za odp Tego właśnie się obawiałem - ten temat co podesłałes działa. To oznacza, że trzeba będzie pogrzebać w xmlu tego co ja chciałem wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 Masz już jeden działający więc porównaj co się pozmieniało i może Ci się uda go doprowadzić do używalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi