DAREK WL. Napisano Październik 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 Dziś instalacja programów poprzez Yum-a trwa bardzo długo ; ja mam neostrade 512 czyli 64KB/s i pakiety ściągają sie maksymalnie z prędkością 20 KB/s . Co tam sie u nich dzieje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 Przełącz się na inne mirrory. Zainstaluj wtyczkę yum-fastestmirror. Potem "yum clean all". Możesz też wyszukać najlepsze/najszybsze Twoim zdaniem mirrory i wpisać ich adresy i ścieżki do odpowiednich *.repo w linii "baseurl" zakomentowując jednocześnie linię "mirrorlist". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2008 Dzieki waldo , zainstalowałem wtyczke Hyż programy instaluja sie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi