lmg5859 Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 Pomóżcie szukam sposobu na zwolnienie flash playera czy jest to możliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krupek Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 Do przeglądarki ?? Jaki system i napisz coś więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 Co to znaczy zwolnić? Usunąć? Wyłączyć? Nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 A ja chyba rozumiem. Coś czuję, że to znowu "mam Windowsa, 11 lat i Neostradę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor24 Napisano Listopad 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2008 Pewnie gry w flash za szybko mu działają, przegrywa i chce zwolinić flsha by miał więcej szans w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Grudzień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2008 WalDo - skąd ja to znam... (standard na kilku forach PBF >_<) Victor24 - a kto tam go wie " Zwolnić animację Flash hmmm... zmniejszyć priorytet przeglądarki??? wyjąć trochę RAM??? Kupić komputer mający z 11-12 lat??? (procesor 166 MHz muhahaha xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi