FC4B Napisano Listopad 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2008 Czy da się tak zrobić aby zablokować użytkownika z nazwą Texas? bo wkurza mnie ta maszynka do spamowania:P co zaglądam to całe forum jest zaspamowane. A tak przy okazji chciałem się zapytać na jakim serwerze stoi to forum? bo kilka razy widziałem że informacje przesyłane są ze strefy mandrivy, czy to jest właśnie mandriva czy windows 200x server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Co do blokady nazwy "texas" - nie ma to sensu, są boty z innymi nazwami. Trzeba po prostu zaktualizować IPB i dać Catpche przy rejestracji. Co do serwera, spokojnie. Stoi on o ile wiem na Red Hat Enterprise Linux na wirtualnej maszynie. Bezpieczeństwo samego serwera jest światowej klasy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Forum pasjonatów, entuzjastów i deweloperów Fedory na... Mandrivie? 1 kwietnia był już dawno (: Gratuluję poczucia humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Listopad 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 no oczywiście że zartowałem, tylko zaciekawiłem się dlaczego za każdym razem łączy się ze stronką strefamandrivy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Szczerze mówiąc, też mnie to zastanawia, bo widziałem to wiele razy. Być może to spowalnia ładowanie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Wystarczy zajrzeć do źródła strony i sprawa chyba się nieco wyjaśnia. <EMBED SRC='http://www.strefamandrivy.pl/test/baner2.swf' WIDTH='468' HEIGHT='60' PLAY='true' LOOP='true' WMODE='opaque' QUALITY='high'\ TYPE='application/x-shockwave-flash'\ PLUGINSPAGE='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'>\ </EMBED> To ten banner u samej góry na prawo od "fedora.pl" "Exchange Killer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Listopad 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 czyli jednak coś stoi na mandrivie no ale już wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi