Pienia Napisano Listopad 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2008 Witam Pytanie jak w temacie. Trzeba jakis widżet? Techniką Drag and drop nie udało mi się. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Listopad 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2008 w menu programow, jak klikniesz prawym na nazwe programu, pojawi Ci sie mozliwosc dodania programu do Favourites, panelu lub pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Listopad 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2008 Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale może chodzi Ci o coś takiego: link. Jeśli tak to rpm -ivh http://www.floriansievert.de/linux/repo/fc9/noarch/phobos-release-9-3.fc9.noarch.rpm i yum install kde-plasma-quicklaunch --enablerepo=phobos W repozytorium znajduje się kilka ciekawych plasmoidów: link. Ich opisy znajdziesz na kde-look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pienia Napisano Listopad 15, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2008 w menu programow, jak klikniesz prawym na nazwe programu, pojawi Ci sie mozliwosc dodania programu do Favourites, panelu lub pulpitu. Najpierw trzeba użyć opcji "Odblokuj elementy interfejsu" (Ctrl + L) z menu podręcznego wywoływanego prawym przyciskiem myszki gdzieś na wolnym miejscu pulpitu (pod warunkiem, że oczywiście wcześniej blokowaliśmy). Twój sposób działa, ale zawsze dodaje ikonkę do dolnego panelu, a jak zrobić, żebym mógł dodać do konkretnego panelu wybranego przez mnie (mam dwa panele, jeden na dole,a drugi na górze)? ---- łączenie postów ---- A jak zrobić, żebym mógł dodać ikonki uruchamianych programów do konkretnego panelu wybranego przez mnie (mam dwa panele, jeden na dole, a drugi na górze)? Stwierdziłem, że to zależy od tego na którym panelu jest plazmoid "Uruchamianie programów" (to nowe menu). Oczywiście potem jak sobie wszystko ustawimy, plazomid ten zostawiamy tylko na jednym interesującym nas panelu. --------------- Nie pisz postów pod własnymi, korzystaj z przycisku "EDYTUJ". WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi