dbox Napisano Listopad 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2008 W Fedorze 10 nie działa mi kooldock. Przy próbie odpalenia czegokolwiek kooldock daje taki komunikat: Nazwa programu lub polecenie /home/user/.kde/share/apps/kooldock/menu/02_arkuszkalkulacyjny.desktop nie zostało odnalezione. Popraw polecenie lub URL i spróbuj ponownie Pogooglałem trochę, ale rozwiązania nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2008 a masz w ogóle ten plik w odpowiednim katalogu? i czy ten katalog to na pewno /home/user/.kde... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbox Napisano Listopad 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2008 Tak, mam pliki w odpowiednim katalogu i jestem ich ownerem. Poza tym te pliki (.deskotp) są prawidłowe, bo w Dolphinie działają normalnie - aplikacje się odpalają. Hmm.. po restarcie kompa kooldock działa prawidłowo. Być może wystarczyłoby wylogowanie z KDE. Nie bardzo rozumiem dlaczego zaczęło działać, ale piszę o tym żeby inni z podobym kłopotem mieli jakąś wskazówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi