faja Napisano Grudzień 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2008 Podlaczal ktos z was duze TV do kompa z linkusem? Podlaczam i nic sie nie wyswietla;/ Pod windowsem tez mialem problemy, ale zmieniam rozdzielczosc na 800x600 i sie cos wyswietla, a potem sobie zwiekszam jak juz mam podlaczony. Pod linkusem proboje tak samo i lipa caly czas czarno;/ ps. nie wiem czy dobry dzial;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2008 Jaką masz rozdzielczość natywną telewizora a jaką na Fedorze ustawioną? Spróbuj na wyjściu telewizora ustawić 640x480 (taka jest natywna rozdzielczość telewizji i być może tylko taką przyjmuje telewizor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Grudzień 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2008 Jaką masz rozdzielczość natywną telewizora a jaką na Fedorze ustawioną? Spróbuj na wyjściu telewizora ustawić 640x480 (taka jest natywna rozdzielczość telewizji i być może tylko taką przyjmuje telewizor) To chyba nie to. Plazma w tym rozmiarze to od 1024x768 w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faja Napisano Grudzień 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2008 ok, sproboje cos podzialac i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Grudzień 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2008 W instrukcji obsługi kupionego telewizora LCD miałem załączoną tabelkę z rozdzielczościami i odświeżaniem, jakie trzeba ustawić. Może w Twojej plazmie też te parametry trzeba dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi