prettygirl Napisano Grudzień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2008 mam pewien problem z konfiguracja internetu w sony ericsson s 302. Mam siec orange, ale na ich stronie nie ma tam informacji dotyczacej konfiguracji. Jezeli ktokolwiek wie jak to trzeba zrobic to bylabym wdzieczna za jakiekolwiek instrukcje. Bardzo prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2008 A wiesz na jakie forum trafiłaś? Może będziesz uprzejma przeczytać regulamin, bo zapisując się na forum zobowiązujesz się do jego przestrzegania. Przynajmniej pierwsze zdanie postaraj się zrozumieć. Przenoszę do działu "No Name" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prettygirl Napisano Grudzień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2008 hmm przepraszam, faktycznie nie zwróciłam uwagi na regulamin, ale wynika to tylko z tego, ze bardzo mi sie spieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi