AlienJR Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 A tu taka niespodzianka. Niech ktos odwazny zainstaluje i mi powie pozniej powie AlienJR pójdzie do kolegi El-czerwino i sprawdzi ;-) PB, NMSP Daj spokoj ! I znow jego mama bedzie na mnie krzyczala ;( a ja bede spanikowany biegal od siebie z domu do niego.. Hmm... PB ?? PB = Potty Break = Pora do kibelka [???] To jest jaka przenosnia ?? moze aluzja ?? heh ;P PS. Nie uzywaj tylu skrotów, bo dopadnie cię AAAAA. btw. tu macie kilka skrótów PPS. HYCFAPMSFTJ <-- to wbrew pozorom nie sa przypadkowo wpisane literki... to jest skrot [!!] ;/ ciekawe czy ktos z takich korzysta.. ;/ PPPS. A moze chodzilo Ci o "BP" ??? :) To naprawde jest naduzywanie skrotow :-) Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Nie zasnalbym, gdybym sie nie dowiedzial A tak na powaznie, jesli cos bedziecie wiedziec na temat tematu to dajcie znac, bo ja bede instalowal FC3, zakladajac, ze wyjdzie osmego, dopiero 11 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgregor Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 No i co panie i panowie? Ktos wie czy ten problem wystepuje tez w FC3? Zamierzam na dniach wywalic mojego MDK, przeformatowac dysk na FAT32 i zainstalowac FC3 + XP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwe Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 ...........MDK, ale w MDK chyba jest do wyboru grub lub lilo, można sprawdzić jak się grub będzie sprawował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 Zrobiłem na początku tylko partycję pod XP zainstalowałem go (niestety Champioship Manager nowy wyszedł i niemogłem się oprzeć) potem włożyłwm płytkę z Fedorką ona sama wszystko skonfigurowała i wszystko ładnie chodzi, no pozatym że Win nie widzi mojej magistrali USB. Tak więc u mnie nie ma problemu Fedora - XP na jednym dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi