Grzesiek88 Napisano Grudzień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2008 Witam was forumowicze. Mam otoz pewien dziwny problem. Moj komputer osotatnio nasciagal z neta sporo wirusow i przestal dzialac poprawnie. Stwierdzilem ze trzeba przeinstalowac caly system. Nienajlepiej sie znam na komputerach teraz jakos bardziej sie zaczolem tym interesowac, i zawsze gdy cos sie z jim dzialo nie tak to ingsalowalem poprostu mozna powiedziec nakladke dopuki sie nie dowiedzialem ze to prawie nic nie daje io trzeba zformatowac caly dysk gdzie jest zainstalowany windows i najlepiej to zrobic przez botowanie z plyty. Od razu pisze ze mam plyte xs pac2 i jest ona na pewno bootowalna bo na innych komputerach dziala bez zazutu. Normalnie zeby komputer zbootowal plyte wystarczy przestawic w biosie na c-drom w first boot device i tak wlasnie zrobilem, zapisalem i komputrer automatycznie sie zresetowal. Mysalem ze wszystko bd ok a on dalej wchodzi do windowsa nawet nie slychac w napedzie zeby plyta probowala sioe uruchomic. pomocy co to moze byc????? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2008 Nie to forum kolego, dlatego przeniosłem. Może ktoś sie zlituje i pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Grudzień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2008 Szukaj szczęścia na innych forach ;-) My się tu Windowsem nie zajmujemy. Podpowiem tylko: http://forum.infojama.pl/ http://forum.dobreprogramy.pl/ No chyba, że znajdzie się jakiś litościwy forumowicz ;-) Czas świąt, wybaczania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2008 a co to jest wirus ?? To ten windows xs pac2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi