qmic Napisano Styczeń 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2009 Czy ktoś ma pomysł jak ustawić język do sprawdzania pisowni w programie liferea ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Styczeń 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2009 Czekaj czekaj, czy mi się wydaje czy liferea to czytnik rss, więc jak Ty chcesz tam sprawdzać pisownię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Styczeń 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2009 Czekaj czekaj, czy mi się wydaje czy liferea to czytnik rss, więc jak Ty chcesz tam sprawdzać pisownię? Czytnik RSS z wbudowaną przeglądarką WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Styczeń 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2009 No i znowu sam znalazłem - trzeba wejść na stronę about:config - toż to xulrunner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi