pretorianin Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Z jakiego klienta pocztowego, Waszym zdaniem - warto korzystać. Chodzi o program pocztowy który by łączył stabilność, bezpieczeństwo i szeroką finkcjonalność. Proszę o poradę i Wasze opinie w tym temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 IMO sylpheed lub sylpheed Claws. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Ja korzystam z Mozill Thunderbird. Bardzo fajna i funkcjonalna. No i ladna graficznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Przyłączam się do przedmówcy Mozilla Thunderbird_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 A mi wystarcza Evolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Evolution jest dobry ale Thunderbird chyba lepszy. Jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Moje zdanie jest takie: kazdy uzywa tego, czego chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Zgadzam sie. Kazdy robi to co lubi. Kazdy uzywa tego co mu potzebne i to co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Evolution 2.0 (IMO lepszy od Thunderbirda 0.8). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 imho outlook's the best :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 imho outlook's the best W 100% się zgadzam. Outlook i OE rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 OPERA i jej klient pocztowy M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Outlook i OE rządzą Ałtlók rzondzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi