pretorianin Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 Chciałbym pochwalić na łamach tego działu i forum jego użytkowników. Dość niedawno zacząłem odwiedzać tą stronę i jestem szczęśliwy i zdumiony szybkością i zaangażowaniem uzytkowników forum w rozwiązanie zgłaszanego problemu. Jedno z najlepszych forum z najlepszymi użytkownikami. To tyle - pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 tez tak mysle, nie spotkalem forum na ktorym ludzie odpowiadali no moze przesadzam, ale tutaj wszyscy sa bardzo zaangazowani... pozdro dla Was.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 IMHO tylko mozillapl.org ma lepsze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 konkurencja trzeba K. Mitnicka wynajac zeby im popsul to forum zart hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 IMHO tylko mozillapl.org ma lepsze forum No nie tylko. Zgadnijcie ........ (Dla ułatwienia - używam Opery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 @Raven Albo to forum mnie nie lubi albo im troche podupadło... http://www.mozillapl.org/forum/ Pewnie cos im sie porobilo z baza mysql.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 No szczerze wam powiem że to forum to jedna z poważnych przyczyn dla których uzywam własnie fedory Po co mi książki po co mi artykuły mam www.fedora.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2004 Albo to forum mnie nie lubi albo im troche podupadło... Pewnie cos im sie porobilo z baza mysql.. W ogóle mozillapl.org coś dzisiaj nie działa . Ale pewnie zaraz tu albo tutaj znajdzie się wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi