luksky Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 koledzy, sprawa ma się tak: do pory uzywania xpeka spawałem na NERO i włączenie oraz uzywanie overburningu nie stanowiło problemów. powiedzcie mi jak teraz pod k3b nagrać 850MB na płytę 800MB? interesował się ktos tematem? czy mam być pierwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 K3b -> Ustawienie -> Konfiguracja K3b... -> Zaawansowane Zafajkuj ZEZWóL na NAGRYWANIE W TRYBIE 'overburn' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 i to wszystko?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 i to wszystko?! Nooo nie wszystko, jeszcze musisz mieć te 850MB które chcesz zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 4, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 i to wszystko?! Nooo nie wszystko, jeszcze musisz mieć te 850MB które chcesz zapisać heh mam, a czy moge niesmiało zap[ytac czy jest jakis lepciejszy soft od K3B czy to jest klasyka klasyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 K3B to imo nie klasyka, ale najlepszy program tego typu pod linucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_ski Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 A mi wywaliło błąd że bane nie zmiaściły się na kompakcie, nagrywałem plik 728MB na Esperanzie 800MB - DLACZEGO ??!! Miałem włączony overburning w K3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi