Tutanchamon Napisano Marzec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2009 Odkąd używam FC10 zauważyłem straszny problem z wyświetlaniem losowych grafik w Firefoksie, a właściwie we wszystkich wersjach Firefoksa, których używałem. Obecnie jest to Firefox 3.0.8. Problem polega na tym, że zamiast niektórych obrazków pojawiają się jakieś dziwne kolory, wzorki, plamy itd. Problem czasem dotyczy nie tylko samych grafik, co takich rzeczy jak paski zadań czy paski przewijania. Oto kilka przykładowych zrzutów ekranu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Marzec 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2009 to nie jest problem firefoxa (na 99%) a raczej jakiegoś gadżetu co imituje wyświetlanie 3d, miałem podobne rzeczy przy włączaniu cieni (x...cośtam) pod openbox. Masz kde, to pewnie plazma szwankuje, zawsze jedyne słuszne jest GNOME (...bez włączania cieni metacity ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi