mieszko22 Napisano Marzec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2009 Witam Mam takie pytanie: ja robię restart - fedora 10 - to system się wyłączy następnie muszę na twardo rozłączyć powerem kompa i po chwili go włączyć aby system się odpalił Co zrobić co gdzie dopisać aby restart systemu robił się automatem bez mojej ingerencji dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2009 Najczęściej winny jest bios, a nie linux, spróbuj go zaktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ysio Napisano Kwiecień 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2009 Witam Mam takie pytanie: ja robię restart - fedora 10 - to system się wyłączy następnie muszę na twardo rozłączyć powerem kompa i po chwili go włączyć aby system się odpalił Co zrobić co gdzie dopisać aby restart systemu robił się automatem bez mojej ingerencji dzięki za pomoc jak robisz restart, co w logach masz? ile czasu czekasz zanim wylaczysz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi