Arabski Napisano Kwiecień 4, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2009 / na xfs i czekam na dzień sądu jak mi kiedyś to wszystko pier#$%^-e z braku prądu Możesz się nie doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Kwiecień 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2009 Kiedyś na LiveCD F8 próbowałem dopisać xfs przy starcie, ale instalator to olał. Bo to taki straszny gotowiec jest. Co do ext4 w F10 to ja mam /home na tym, danych nie zgubiłem jeszcze, upsa nie mam, / na xfs i czekam na dzień sądu jak mi kiedyś to wszystko pier#$%^-e z braku prądu Przy okazji, będzie btrfs dostępny w F11 (tak wiem, mocno testowy=nie używać. Czy to cudo będzie przydatne tylko panom z serwerowni? xfs i ext4? Pomóż mi zrozumieć btrfs zapowiada się bardzo dobrze, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 5, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2009 xfs i ext4? Pomóż mi zrozumieć ciekawość, ciekawość, ciekawość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi