Mandragor Napisano Kwiecień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2009 Na Maca i na Wingrozę dostępy jest program iTunes dzięki któremu można wyeksportować informacje z IPODA o przeprowadzonym treningu na stronę http://nikeplus.nike.com/nikeplus/. Z poziomu strony www nie da się tego zrobić, czy istnieje jakiś program który to potrafi? Drugie pytanie dotyczy programu pytrainer, który ma coś takiego jak "Import from ipod+nike" ale niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Kwiecień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2009 Brzydzimy się produktami firmy gdzie urządzenia nie możesz nawet spuścić w kiblu bo licencja na to nie zezwala, a poza ładnym wyglądem tylko to potrafią· Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2009 google to wspaniałe narzędzie, wystarczy wpisać odpowiednio długą sekwencje słów: runningtracker.tuxfamily.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandragor Napisano Kwiecień 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2009 Dzięki Borzole, program napisany w javie trochę trwa jego uruchamianie ale jest funkcjonalny i oto mi chodziło. A co do pana "QMIC" to nie będę rezygnował z miłości do sportu i biegania tylko dlatego, że pewne gadżety zostały wyprodukowane przez firmę Apple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2009 program napisany w javie trochę trwa jego uruchamianie czasami pomaga dodanie parametru "-server", jedne javowe programy dostają kopa x100 (nie przesadzam, chodzą jak z czystego "c" zrobione), a inne zwyczajnie tego parametru nie łykają lub się wykszaczają. Odszukaj skrypt, który to uruchamia. Powinien być obok pliku ".jar" (albo jakiś katalog bin) to zazwyczaj zwykły skrypt bash. #!/bin/sh java -jar program.jar zamień na #!/bin/sh java -server -jar program.jar mi właśnie się ten program wykszaczył ale ja mam bałagan w wersjach javy, sprawdzę go sobie później. [EDIT] sprawdziłem, opcja -server w tym przypadku działa i znacznie przyśpiesza program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi