Skocz do zawartości

Eksportowanie Danych Z Ipoda Na Stronę Nike.com

Mandragor

Rekomendowane odpowiedzi

Na Maca i na Wingrozę dostępy jest program iTunes dzięki któremu można wyeksportować informacje z IPODA o przeprowadzonym treningu na stronę http://nikeplus.nike.com/nikeplus/. Z poziomu strony www nie da się tego zrobić, czy istnieje jakiś program który to potrafi? Drugie pytanie dotyczy programu pytrainer, który ma coś takiego jak "Import from ipod+nike" ale niestety nie działa.

Dzięki Borzole, program napisany w javie trochę trwa jego uruchamianie ale jest funkcjonalny i oto mi chodziło. A co do pana "QMIC" to nie będę rezygnował z miłości do sportu i biegania tylko dlatego, że pewne gadżety zostały wyprodukowane przez firmę Apple.

program napisany w javie trochę trwa jego uruchamianie

czasami pomaga dodanie parametru "-server", jedne javowe programy dostają kopa x100 (nie przesadzam, chodzą jak z czystego "c" zrobione), a inne zwyczajnie tego parametru nie łykają lub się wykszaczają.

Odszukaj skrypt, który to uruchamia. Powinien być obok pliku ".jar" (albo jakiś katalog bin) to zazwyczaj zwykły skrypt bash.

#!/bin/sh
java -jar program.jar

zamień na

#!/bin/sh
   java -server -jar program.jar

mi właśnie się ten program wykszaczył :) ale ja mam bałagan w wersjach javy, sprawdzę go sobie później.

[EDIT]

sprawdziłem, opcja -server w tym przypadku działa i znacznie przyśpiesza program.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...