przempaw1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2009 Witam, czy jest możliwość instalacji nowego jadra na fedorze 10 liveUSB ? Ponieważ po wgraniu nowego jadra po rebootcie fedora startuje cały czas ze starym i przez to chyba nie działają mi stery od nvidia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2009 Można próbować stworzyć własny obraz → http://fedoraproject.org/wiki/FedoraLiveCD/LiveCDHowTo Ale to trochę IMHO bez sesnu. Więcej z tym pracy niż pożytku. Dlaczego nie zainstalujesz na twardy dysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przempaw1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2009 Dzięki stworzenie własniego obrazu pomogło, teraz wszystko śmiga. Nie zainstaluje bo jakoś tak wole mieć na pendrivie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf Napisano Kwiecień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2009 Zawsze możesz zainstalować Fedorę na pendrive. Ja mam na dysku zew. i chodzi dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi