qmic Napisano Kwiecień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2009 Kwestia pojawiła się w wątku http://forum.fedora.pl/index.php?showforum=26 Jakie waszym zdaniem by było najlepsze tłumaczenie, ja zazwyczaj stosowałem "tryb debila", jakieś inne propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Kwiecień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2009 Delikatniej - Tryb głuptaska Mniej delikatnie - Tryb głupka Jeszcze mniej... - Tryb...cymbała?? (nieno może bez tego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Kwiecień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2009 Nie bardzo rozumiem o co chodzi :lammer: Link prowadzi do podforum, a nie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Kwiecień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2009 Ja bym tego w ogóle nie tłumaczył, ew. po prostu "głupi tryb". Tłumaczenia typu "tryb głupka" etc są niepoprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi