Miszcz Napisano Kwiecień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2009 Witam, Chciałem się dowiedzieć jak wykonać taką nietypową rzecz. Otóż mam w KDE domyślnie ustawione kolory czarne i szare. Ładnie to ogólnie wygląda w Dolphinie i większości innych programów ale... w operze i OO wygląda to niezbyt ładnie. I teraz chciałbym zeby te programy korzystały z innych zestawów kolorów np. białych. Wiem, że da się coś takiego zrobić bo czytałem o tym w którymś z Linux+ ale to było daawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 W Operze wymuszasz użycie inne skina w opcjach, natomiast OpenOffice.... Na pewno jest jakaś ludzka metoda Ale najpierw poszukałbym w samych Narzędziach -> Opcjach OpenOffice'a, a potem przejrzał zainstalowane pczki, możliwe, że jest jakiś pakiet, który umożłiwia integrację kpmpozycji z interfacem OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi