Nifir Napisano Kwiecień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 Mam takie dwa pytanka dotyczące tej klawiatury. Po pierwsze, czy jej wszystkie funkcje będą działały pod F10? Dwa, czy ktoś z was używał? Klawiatura warta swojej ceny, czy wrzucanie kasy w błoto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 To dość popularny sprzęt. Nap ewno jest zgodny z Generic Keyboard, więc zadziała. Czy wszystkie klawisze - nie wiem, może google coś wie. Ale pewne jest, że każdy z przycisków możńa potem zaprogramować ręcznie. Od biedy. To nie jest trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Kwiecień 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 A gdyby jednak nie wszystkie klawisze były aktywne, albo przypisane polecenie do klawisza nie odpowiadało ikonce na nim? Wujek google powiedział jak radzić sobie z laptopem z Niemeic czy z USA aby móc używać ąćęó itd http://forum.fedora.pl/lofiversion/index.php/t19847.html Ja się zapytuję, jak można zdefiniować/zmienić działania dla dodatkowych klawiszy np. w laptopach czy klawiaturach multimedialnych? Przykład w moim Acerze 7730 ZG ma 3 przyciski nieaktywne pod linuksem, a chciałbym je "wykorzystać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nifir Napisano Kwiecień 19, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2009 O zwykłe klawisze się nie martwię. Nie po to chcę kupić klawiaturę za kilka stówek by mi nie działały klawisze mutimedialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi