Tomaus Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Chciałem sobie odtworzyć plik .wma, ale napisało mi że nie mam wtyczki "Advanced Streaming Format", a gdy klikam "Znajdź" to pisze że "Wyszukiwanie zakończone niepowodzeniem". Skąd mam pobrać tą wtyczkę albo jak w innym sposób rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Multimedia np. wątek o audacious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 potrzebne są chyba w32codecs... o ile pamiętam dobrze. możesz je znaleźć tutaj ftp://ftp.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/codecs/. Są paczki rpm, których używam i nie mam z nimi problemów (mplayer-codecs i mplayer-codecs-extra). Działają z gstreamerem i mplayer (na pewno), z xine wydaje mi się, że również. Możesz ewentualnie zainstalować vlc jak chcesz, on chyba wszystko otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi