thof Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 Ten pakiet http://ftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/fedora...fc11.noarch.rpm . Poza tym sprawdziłeś, które mirrory na pewno u Ciebie działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eirherjer Napisano Czerwiec 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2009 to sie zainstalowało;] Jak sprawdzić te mirrory? A do menth0l : nawet jak sie kliknie nie przekazuje strony- padły im serwery pewnie btw. Teraz mam sesje na karku wiec puki co pasuje w wakacje sie jeszcze raz zmierzę z tym(tym bardziej zę 4 raz poległem na tym z wcześniejszymi wersjami fedory to samo miałem i nigdy nie udało mi sie tego rozgryść i co ciekawe zawsze tylko z fedorą miałem taki problem;/) pozdrawiam serdecznie i dzieki za próbę pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViQiX Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 Wszędzie jest enabled=0 Hmmm... Graficznie nie da sie tu zainstalować nawet pliku w rpm z konsoli już idzie ale to można się...zapracowaćjak każdy plik osobno ściągać tak. Jak z konsoli idzie to zrób: yum upgrade Po aktualizacji graficznie też będzie działać. Jest już ok 200 paczek do F11 zaktualizowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 tamto już wywaliłem mam "stare" ustawienia [root@gracen Pobrane]# rpm -Uvh yum-3.2.23-0.src.rpm ... O.o!? A po kiego grzyba Ci zrodelka yuma byly?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eirherjer Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Nie wiem, oni mi kazali;] Chyba z fedorą jest ok tylko admin sieci coś po blokował bo gdzieś indziej chodzi jak należy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi